Вы здесь

Місіонерський відділ УПЦ запрошує 23–25 жовтня на V Покровські читання

З благословення Блаженнішого Митрополита Володимира, з 23 по 25 жовтня, в Києві відбудуться V Покровські міжнародні місіонерсько-просвітницькі читання, присвячені 20-річчю Предстоятельського служіння Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира та 10-річчю створення Синодального відділу релігійної освіти, катехізації та місіонерства.

Основні напрямки роботи читань:

V Покровські місіонерсько-просвітницькі читанняСекція 1: Досвід християнської святості та його місце в розвитку вітчизняної педагогіки.

Секція 2: Сім'я та молодь — поле діяльності церковної місії.

Секція 3: Сучасна недільна школа: перспективи розвитку.

Секція 4: Церква і медицина: служіння любові.

Секція 5: Простір філософії і світ Божий.

Круглий стіл: Православні освітні проекти та перспектива їх розвитку в сучасному світі.

Відкриття Читань відбудеться 23 жовтня о 10.00 в актовому залі Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Т. Шевченка (вул. Мельникова, 36/1).

24 жовтня о 10.00 розпочнеться робота в секціях за вказаними вище напрямками на базі Гуманітарного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка (вул. Маршала Тимошенка, 13-Б, ст. метро «Оболонь», «Мінська»).

25 жовтня о 10.00 — заключне пленарне засідання та урочисте закриття Читань (на базі Гуманітарного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка).

Анкети учасників та заявки на виступи просимо надсилати до 15 жовтня 2012 року.

Робочі мови Читань — українська, російська.

Виступ на пленарних засіданнях відбувається тільки за запрошенням Оргкомітету. Бажаючі виступити в секційних засіданнях із повідомленнями чи доповідями мають в обов'язковому порядку подати до оргкомітету тези або повний текст виступу не пізніше 15 жовтня.

Оргкомітет залишає за собою право відхиляти доповіді й повідомлення у випадку їхньої невідповідності темі Читань, порушення норм християнської етики та в інших випадках. Без попереднього ознайомлення Оргкомітету із тезами доповіді чи повідомлення учасник не допускається до виступу.

За підсумками роботу форуму буде видано традиційну збірку наукових праць. Якщо Ви бажаєте виступити з доповіддю або повідомленням, просимо надсилати тези в електронному вигляді на нашу електронну адресу або факсом. По прибутті на Читання електронний текст доповіді слід передати до Оргкомітету (в разі, якщо текст доповіді чи повідомлення буде подано лише в друкованому варіанті, його не буде надруковано у збірці наукових праць!).

Організаційний комітет забезпечує учасників Читань щоденним обідом. Проживання та проїзд — коштом учасників або організації, яка їх направляє.

Адреса для листування: 01015, Україна, м. Київ-15, вул. Лаврська, 15, корпус 70-А, Місіонерський відділ (з обов'язковою приміткою «V Покровські читання»).

Електронна адреса: pokrov2012@i.ua

Форма заявки та докладна інформація розміщені на сайті Синодального відділу релігійної освіти, катехізації та місіонерства: www.rokim.org.ua

Факс: +38 (044) 280 48 59
Довідки за телефоном: +38 (044) 255 12 34 та +38 (044) 280 48 59

orthodoxy.org.ua